Bezorging & Afhalen

Wegens de diversiteit van de items die wij aanbieden, hebben we diverse bezorgingskosten die we hanteren en twee afhaalpunten.
Let op: De chauffeur van het transportbedrijf levert de bestelling naar de (eerste) voordeur op de begane grond. Dit geldt dus alleen voor grote items zoals banken en stoelen.

Bezorgen:
Omdat de producten van alle maten en gewichten zijn, hanteren we voor de producten diverse leveringsprijzen. Voor producten die we kunnen leveren met Postnl hanteren we twee prijzen aan de hand van de grote en het gewicht. De prijs klasse zijn

  • t/m 10 kg – klein pakket: € 6.95
  • t/m 10 kg – groot pakket € 13,25
  • 10 t/m 30 kg: € 13,25

Voor grotere producten zoals banken en stoelen wordt er een transportbedrijf ingeschakeld en die hanteert prijzen per km (Prijzen binnenkort online). Daarom zal er achteraf nadat u de bestelling heeft geplaatst en betaald, contact met u worden opnemen om een leveringdatum te plannen en krijgt u een factuur met alleen de bezorgingskosten die betaald moet zijn minimaal een dag voor levering.

Afhalen:
Wij hebben twee locaties waar de gekochten items eventueel opgehaald kunnen worden. Alle banken zijn op te halen op de Kerswerf 6,
4112 ME te Beusichem. Dit omdat bijna alle banken hergestoffeerd worden en kunnen  dan opgehaald worden bij de stoffeerder.Rest van de items kunnen opgehaald worden op de Arkansasdreef 20, 3565 AR te Utrecht.

Terug